evet bir heroes oyununu oyun yapan
kalelerin
yaratıkların
ve en önemlisi artifactlerin bolluğudur
bu arada eline hiç flaming arrow geçti mi?
feci bir artifact
böyle cycloplar gibi iki üç canavarı vuruyorsun ve fire damage veriyor
yan fireball ile ok karışımı bişiii
AHH ahhh hatırlarım ben de sabaha kadar oynardım , haritayı tam hatırlamıyorum ama adamın kalesini önündeyim işkence çektiriyorum 1 kalesi kalmış, benim amacımsa 1000 küsür dragonun bulunduğu bir yer var orayı dağıtmak ve sonuç: Dağıttım!!! Sonra da oynamadım!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
1000küsur dragon mu!!! şey, nasıl desem biraz abartı olmuş sanırım. Yurtta H3 oynamayak başladık biz de. Bu aralar iyice sarmış durumdayız multi multi takılıyoruz .
evet abi 1000 küsür dragon çıkıyor karşına , heralde daha yenisin oyunda veya bu kadar uzun oynamadın oyunu bu yüzdendir, insan şah kılasında oynayınca çok kasıyor.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
ah ah heroes 3 neydi öle ya az mı arkdaslarla sabaha kadar oynayıp hem sewindik hem de üzüldük. ulen oklarını karpuz atar gibi sacdma sapan yerlere ataan ve ok atmaktan anlamıyan lizardmenlerle az mı kale kurtardık. hele fortress kalesindeki migthy gorgonları ne yapmalı o özelikleri yokmu(ismini unutum ) herifte ilk önce bi sümkürüo sonrada bi bakıs atıo dillere destan nerdeyse verdigi damagen bi 2 katı kadar falan gidio. sonra bile basiliskler war cok sewerim ulen az mı tasa cewirdi be hergeleleri. her savasta kesin bi kere tasa ceviriodu. ahhhh simdi nerde heores 4 te fortress kalesi herifler herseyi dagıtmıs infernoyla fortress kalesi birlesmis chaos olmus yaa. .simdi sadece 5 kale war coookkkk az arkadaslar sonra heroes 3 tekinin yarısı kadar yaratık war.sadece grfaikleri daha iii o kadar.ayrıca kale okcularıda yok don gibi kalıosunuz. bence heroes 3 heroes 4 ü falakaya ceker.
bu arada campaignlerde takılıyorsan cheat yap bazen çok sıkıcı oluyor
amcam koymuş garnizona 50 bone dragon 60 vampir 200 zombi ve 500 skeleton
geç geçebilirsen tööbe tööbe
ah ah şu heroes 4 ün grafikleri heroes 3 te olsa sonrada üzerinde kazmaca degisiklikler yapılmıs 5 kale yerine heroes 3 teki gib 8 kale olsa iste o zaman dusunemiorum şöle almısım gorgonlarımı 3 boyutlu düzlemde savastırıom ama nerdeeeee heroes 4 te fortress yaratıkları ah ah
3500 war unicornla savaşmak zorundayım yeenemiyorum ben ordu toplayıp getirece kadar artıyolar lvl 29 du galiba wizardım vardı. Dağıtıyor attack skilli şimdiye kadar gördüğüm her savaşçı herodan fazlaydı. Bir yol gösterin Ben de şifre yazdım