En Son Hangi Kitabı Okudunuz?
- darthmuratti
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Ilyada
(Homeros)
herkes pek okuyamıyomuş şiirsel yapısı yüzünden, ama destan sevenlere özellikle tavsiye ediyorum, uzun muzun, şiirsel fln demeyin, hiç böyle bi kitap okumamıştım. Adamın yazdıkları yuzyıllarlar sonra bugun bile inanılmaz etkileyici
(Homeros)
herkes pek okuyamıyomuş şiirsel yapısı yüzünden, ama destan sevenlere özellikle tavsiye ediyorum, uzun muzun, şiirsel fln demeyin, hiç böyle bi kitap okumamıştım. Adamın yazdıkları yuzyıllarlar sonra bugun bile inanılmaz etkileyici
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
- darthmuratti
- Kullanıcı

Re: En son hangi kitabı okudunuz???
en son salvatorenin dünyanın omurgası isimli kitabını okudum. drizzt'ten sıkılmaya başladığım bu sıralarda serinin bu en sıkıcı kitabını okumak hiç iyi gelmedi. wulfgar dan bıktım drizzt i özler oldum. kitap sadece cehennemden sonraki wulfga'ı anlatyor. bide kitabın başındaki barbarla sonundaki arsında hiç fark yok, salvatore bu kitabı yazmasaymış daha iyiymiş
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ravenloft'tan Ölülerin Dansı. Sadece Türkçe'ye çevrilenlerini okudum Ravenloft'un, ama anladığım kadarıyla Christie Golden darklordlardan ziyade, daha gölgede kalan karakterleri tercih ediyor. Sislerin Vampiri'nde Strahd'ın sığıntısı Jander'i anlatmıştı, burada da denizlerde çeşitli rıhtımlara uğrayan ünlü ve büyük bir gösteri gemisi olan La Demosielle du Mustard'ın başrol oyuncularından birisi olan dansçı Larissa Karyele'nin başından geçenler konu alınmış. Kitap, La Demosielle du Mustard'ın Darkon limanlarından birisine uğrayıp gösterisini yaptıktan hemen sonra başrol oyuncularından birinin esrarengiz bir cinayete kurban gitmesiyle başlıyor ve Kaptan Dumont'un gemisini aceleyle sislere sokup, Larissa'nın sadece çocukluğunda hayal meyal hatırladığı bataklıklarla kaplı bir adaya götürmesiyle devam ediyor.
Her ne kadar Türkçe Ravenloft'ların çoğu sayesinde darklordların başından geçenleri okumaya alışmış olsak da, Christie Golden, Sislerin Vampiri ile geri plandaki karakterlerin iç dünyalarının ve başlarından geçenlerin Ravenloft'ta şaşırtıcı şeyler yapabildiğini ispatlamıştı. şimdi, Ölülerin Dansı ile bu iddiasını da pekiştirmiş vaziyette.
Kendini okutturan bir kitap. Ravenloft'u sevip, bir darklordu konu almadığı için okumamış olanlara tavsiye ediyorum, özellikle de bu kimseler Sislerin Vampiri'ni beğenmişlerse.
Her ne kadar Türkçe Ravenloft'ların çoğu sayesinde darklordların başından geçenleri okumaya alışmış olsak da, Christie Golden, Sislerin Vampiri ile geri plandaki karakterlerin iç dünyalarının ve başlarından geçenlerin Ravenloft'ta şaşırtıcı şeyler yapabildiğini ispatlamıştı. şimdi, Ölülerin Dansı ile bu iddiasını da pekiştirmiş vaziyette.
Kendini okutturan bir kitap. Ravenloft'u sevip, bir darklordu konu almadığı için okumamış olanlara tavsiye ediyorum, özellikle de bu kimseler Sislerin Vampiri'ni beğenmişlerse.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.