En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
_Laurana_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Laurana_ »

Stephen King:
rüya avcısı

Uzaylıları merak ediyorsanız bu kitabı öneririm .Dört arkadaşın uzaydan gelen bir yaratıkla ölüm kalım savaşı.
Kılıcın ne kadar keskin, Kalkanın ne kadar dayanıklı ,
Miğferin ne kadar güçlü olursa olsun
Yüreğin olmadıkça bu savaşı çoktan kaybetmişsindir
Jazhara
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Jazhara »

Tanrıların Gözyaşı
Raymond Feist
darthmuratti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darthmuratti »

A.B Collins'ten
Hayalet Dansı
polisiye sevenlere şiddetle tavsiye edilir...
kızılderililer de promosyon...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ilyada
(Homeros)

herkes pek okuyamıyomuş şiirsel yapısı yüzünden, ama destan sevenlere özellikle tavsiye ediyorum, uzun muzun, şiirsel fln demeyin, hiç böyle bi kitap okumamıştım. Adamın yazdıkları yuzyıllarlar sonra bugun bile inanılmaz etkileyici
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
darthmuratti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darthmuratti »

Possessed; sana katılıyorum ben de okumuştum o kitabı. herkese tavsiye ederim...
zzzeeeggg
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zzzeeeggg »

Büyücüler Krali... hadim edilmiş birisi bu kadar buyuk bir mertebe ulaşmasi beni şaşirtti... :D HAdim edilmişlerin hepsi kral olucaksa bizim rahmetli Gandalfida bir sünnet ettirelim :evil:
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Re: En son hangi kitabı okudunuz???

Post by siliterin »

en son salvatorenin dünyanın omurgası isimli kitabını okudum. drizzt'ten sıkılmaya başladığım bu sıralarda serinin bu en sıkıcı kitabını okumak hiç iyi gelmedi. wulfgar dan bıktım drizzt i özler oldum. kitap sadece cehennemden sonraki wulfga'ı anlatyor. bide kitabın başındaki barbarla sonundaki arsında hiç fark yok, salvatore bu kitabı yazmasaymış daha iyiymiş
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

chosen e katılıyorum ben kitabı tam okumadım aslında bazı bölümleri okudum ama üslup etkileyici yakında tamamını okucam
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

kristal parçası...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Nynaeve
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nynaeve »

Red Magic i okudum en son. Fena olmamakla birlikte kahramanlar kısmı oldukca renkli. Arch-druid, centaur-fighter, mage, necromancer, naga ..
If the general opinion is pessimistic, fantasy is going to hold its own.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

red-magic opkumaya değer bir kitapsa söyle lütfen biz de deneriz. uzun zamandır güzel bir kitap okumadım. :cry:
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Zaman Ã?arkı 8.Cilt 2.kitabı olan hançer yolu nu okudum ve bu seri herkese tavsiye edilir....
Silvara
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Silvara »

Zman Ã?arkı 9.cilt 1.kitap Kışın Yüreğini okuyorum.şiddetle tavsiye edilir
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ravenloft'tan Ölülerin Dansı. Sadece Türkçe'ye çevrilenlerini okudum Ravenloft'un, ama anladığım kadarıyla Christie Golden darklordlardan ziyade, daha gölgede kalan karakterleri tercih ediyor. Sislerin Vampiri'nde Strahd'ın sığıntısı Jander'i anlatmıştı, burada da denizlerde çeşitli rıhtımlara uğrayan ünlü ve büyük bir gösteri gemisi olan La Demosielle du Mustard'ın başrol oyuncularından birisi olan dansçı Larissa Karyele'nin başından geçenler konu alınmış. Kitap, La Demosielle du Mustard'ın Darkon limanlarından birisine uğrayıp gösterisini yaptıktan hemen sonra başrol oyuncularından birinin esrarengiz bir cinayete kurban gitmesiyle başlıyor ve Kaptan Dumont'un gemisini aceleyle sislere sokup, Larissa'nın sadece çocukluğunda hayal meyal hatırladığı bataklıklarla kaplı bir adaya götürmesiyle devam ediyor.

Her ne kadar Türkçe Ravenloft'ların çoğu sayesinde darklordların başından geçenleri okumaya alışmış olsak da, Christie Golden, Sislerin Vampiri ile geri plandaki karakterlerin iç dünyalarının ve başlarından geçenlerin Ravenloft'ta şaşırtıcı şeyler yapabildiğini ispatlamıştı. şimdi, Ölülerin Dansı ile bu iddiasını da pekiştirmiş vaziyette.

Kendini okutturan bir kitap. Ravenloft'u sevip, bir darklordu konu almadığı için okumamış olanlara tavsiye ediyorum, özellikle de bu kimseler Sislerin Vampiri'ni beğenmişlerse. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Kenobi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kenobi »

İkizlerin Üçlemesini bitirdim gerçekten Ejderha Mızrağı serisinden daha akıcı ve daha güzel geldi bana daha başlardayım ama çok iyi işlenmiş bir paladin rahibesi crysania'nın ve Raisstlin mükemmel tas ve olgunlaşmış Caramon çok iyi idi
Post Reply