Aslında benim şehrim değişti Cormyr oyunundan sonra "Suzail" diyorum artık. Cormyr krallığının başkenti Suzail, tam bir krallık şehiri, güzel anılarımız var orada
En Etkileyici FR şehri
Karsus hakkaten çok sözünün eri bir şahısmış, adam "tanrı olacam dedi" ve oldu, bir kaç saniyeliğinede olsa
. Netheril bütün kırallığın adıydı evet, millete ne güzel broşürler saçıyorlardı havadan gelin bizimle yaşayın diye
. Batu Westgate cennet demişsin ama orada guildlerden birine ters düşersin atarlar seni valla Westgate arenasına ondan sonra işin yoksa hayatın için dövüş
.
Aslında benim şehrim değişti Cormyr oyunundan sonra "Suzail" diyorum artık. Cormyr krallığının başkenti Suzail, tam bir krallık şehiri, güzel anılarımız var orada
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Abi zaten ters düşceksin başın belaya gireck olayın eglencesi orda
olsun yine en güzeli Waterdeep.
Fikrini degiştrmişsin sürpriz oldu baya. Artık Suzail demek, ama şıklarda yok ne yazıkki Suzail gibi bi yer çok ayıp gerçekten.
Bu arada Zhentil keep te güzel
here yerde bi Cyric çi bi Bane ci, herşey bi kıvılcıma bakıyor herkesin eli silahında.Entrika diz boyu falan filan, hele öyle tehliekli şehirde arkanı saglama alırsan (bide DM 'in seni Shade yaparsa:D) ordada yaşamak güzel tabi. hehehe..
Fikrini degiştrmişsin sürpriz oldu baya. Artık Suzail demek, ama şıklarda yok ne yazıkki Suzail gibi bi yer çok ayıp gerçekten.
Bu arada Zhentil keep te güzel
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

Hmm. Dediklerin haklı olabilir ama şehri güzel yapan manevi havası değil zaten. İnce ince planlanıp, kayaların büyü ile oyulup şekil verilmesi, değişik renklerde parlayan heykeller, evlerin balkonları, kapısı... Işık olmadan tabi bir insan orada etkilenecek birşey bulamaz ama Drizzt in peşinden menzoberranzan a giden Catie şehri meşalelerle aydınlatılmış gördüğünde, şehrin güzelliğinden yerinden kıpırdayamamıştı.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...