En Etkileyici FR şehri

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Karsus hakkaten çok sözünün eri bir şahısmış, adam "tanrı olacam dedi" ve oldu, bir kaç saniyeliğinede olsa :D . Netheril bütün kırallığın adıydı evet, millete ne güzel broşürler saçıyorlardı havadan gelin bizimle yaşayın diye :) . Batu Westgate cennet demişsin ama orada guildlerden birine ters düşersin atarlar seni valla Westgate arenasına ondan sonra işin yoksa hayatın için dövüş :D .

Aslında benim şehrim değişti Cormyr oyunundan sonra "Suzail" diyorum artık. Cormyr krallığının başkenti Suzail, tam bir krallık şehiri, güzel anılarımız var orada :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Abi zaten ters düşceksin başın belaya gireck olayın eglencesi orda :D olsun yine en güzeli Waterdeep.

Fikrini degiştrmişsin sürpriz oldu baya. Artık Suzail demek, ama şıklarda yok ne yazıkki Suzail gibi bi yer çok ayıp gerçekten.

Bu arada Zhentil keep te güzel :evil: here yerde bi Cyric çi bi Bane ci, herşey bi kıvılcıma bakıyor herkesin eli silahında.Entrika diz boyu falan filan, hele öyle tehliekli şehirde arkanı saglama alırsan (bide DM 'in seni Shade yaparsa:D) ordada yaşamak güzel tabi. hehehe..
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Menzoberranzan ile gumusay arasinda celikide kaldim ya her ikisininde kenine has cekiciligi var bende ama ben yinede Menzoberranzan diyorum
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

bence Suldanesselar. Sonuçta yaşam ağacı daha ne olacak ayrıca orada Abdel ile Irenicus'un süper bir savaşı vardı. (yada bg2 oynayanlar ile irenicus arasında.)
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Of Course Waterdeep,Forgetten Realmsın New Yorku :D .
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ya menzoberranzan nasıl güzel bi yer oluyo anlamadımki, herşeyi kızılötesiyle görmeniz lazım herkes katil şehirde, sokağı dönsen şerefsize çarpıyosun, sürekli tetikte olman lazım drowlar bile sevmiyo bi tek soylular sevio o da sokakta gezmedikleri için.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Hmm. Dediklerin haklı olabilir ama şehri güzel yapan manevi havası değil zaten. İnce ince planlanıp, kayaların büyü ile oyulup şekil verilmesi, değişik renklerde parlayan heykeller, evlerin balkonları, kapısı... Işık olmadan tabi bir insan orada etkilenecek birşey bulamaz ama Drizzt in peşinden menzoberranzan a giden Catie şehri meşalelerle aydınlatılmış gördüğünde, şehrin güzelliğinden yerinden kıpırdayamamıştı.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Benim oyum da Menzoberranzan'a...Ama bana popülitesi, anlayışı olarak güzel geliyor...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply