İksirci dükkanındaki ara görevin hesaplamaları ne kadar zor ya!
Tersyuz, Lex köşeyi döner dönmez görecek Dire wolfun arka tarafını. şöyle söyleyeyim: Senin summon wolf (x3-4/y6-7) karelerinde duruyor. Ama Naga’yı göremiyorsun! :schemes:
.
Tersyüzün büyücüsüne özendim ben de. bir kılıç summon ediyorum, bir arı.dwaxer wrote:.
İksirci dükkanındaki ara görevin hesaplamaları ne kadar zor ya!Tam bir meydan savaşı oluyor; iksirler fondip yapılıyor, semavi dev arılar ve kocaman şeytani akrepler gırla gidiyor, havada uçuşup önüne geleni doğrayan büyülü kılıçlar da cabası.
.
Çok güldümm buna ya. Fasuldur; AC +, Save +, Attack +, Rage, damage, geber ....Fasuldur: (+1 Att&Saves)(+2 AC&Saves7r)(+4 Str)(+4AC9r)(Rage: Str:+4, Con:+4, HP:+8, Saves:+2, AC:-2)
Fasuldur ilerler (x11y6). "Yetti be sizi gidi sefil gnomlar." İyice sinirlenmiştir, önündeki gnoma baltasını savurur.
[Rage] AC: 23, G.axe+1, +13, 1d12+10, 20x3
Atak: 1 başarısız.
Iskalamıştır.
Aslında bu bir tartışma konusu bile olabilir gibi geliyor bana. Summon 1 tam round boyunca sürüyor ve büyüde sçzsel bileşen var. Büyü daha bitmeden silance yapılıyor yani o andan itibaren artık ses çıkmayacak ama sözsel bileşeni olan summon büyüsü silence büyüsünün hemen sonrasında bitiyor.Cedric: (+1 Att&Saves)
Cedric, büyücülerin büyü yapmalarından hoşlanmamıştı. 'Siz çok konuşmaya başladınız minik arkadaşlarım.'
Sessizlik duasını hazırladı ve büyücüleri içine alacak şekilde odanın ortasına yaptı.
[Silence]
Fiendish Monstrous Scorpion, Medium:
Birden peyda olan anormal boyuttaki Akrep (x13,y5) noktasına giderek Cedric’e saldırır.
Claw +2 melee (1d4+1)
Atak: 8 başarısız
Darkgnome wrote:Çok güldümm buna ya. Fasuldur; AC +, Save +, Attack +, Rage, damage, geber ....
Dedim patlayacak gnom
zar: 1 ıska!![]()
![]()
![]()
![]()
Darkgnome Almayacağım aslında.Darkgnome wrote:Ben alırım abi ama bunun garantisi nedir. Yani duymuştum bunların birde goblin malı şarjlıları oluyormuş. 2-3 kullanımda bitiyormuş. Hani bir deneme savaşı yapsam ondan sonra karar versem alıp almaycağıma.![]()
Bak şimdi istersen ben bu imp'i öldürmeyeyim de bayıltayım kafese kapatayım. Sonra sen improved familiar marifetini aldığında işine yarar.![]()
Alacaksın herhalde o marifeti. Süper bir combo olur bu imple. Görünmez olur en pis touch saldırını gömer adama.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests