sorarım size büyücüler...

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Durun artık bitireyim...

Post by Tufan »

..Herife hiçbirşey sökmedi ve herif burnunuzun dibine girdi..Ulan meğersem herif,çok iyi işlenmiş bir Et(Flesh)Golemmiş iyi mi?

(Bu sırada da uzakta,çalıların arasında golemi yapan büyücüyü görmektesiniz...herif: "NIHIHIHIHAHAHAHAHAH !!!!"
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Kolayı var, golem bana vurmaya çalıştığında otomatik olarak contingencym devreye girer, beni stone skin kaplar, bana vurana da ott's irresistible dance i çakar...

O sırada da "muhaha" dien büyücü bi anda "ühühühühü gitti golemim gitttiiii!!!" die ağlamaya başlar...

Ben bu büyücüye bir duhlark's long reach ile gargantuan grab atarım...

Goleme destroy golem çekerim. Adama da o an gönlümden ne geçiorsa onu yaparım...

:twisted: :twisted: :twisted:
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

Hehehehee! Ne zaman yapacan bunları,golem çoktan geldi dedim ya;çoktan ümüğünü sıktı bile! nıhıhıhaahahah !!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

ULAN ZİNDAN EFENDİSİNDEN BETER OLDUK İYİ Mİ !!!! şU HINÃ? Ã?IKARTAN TİPLERDEN HANİ..SENMİSİN LAN BANA KARşI Ã?IKAN OLAYI YAPANLAR HANİ... :lol: :lol: :lol:
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Dedimki bunları ben yapmıcam, ilk ikisini en azından, Orda "biri bana vurmaya kalkarsa..." die bir chain contingency var üstümde...

irresistible dance ten sonra golem bişi yapamıcak zati... Long reach ten sonra da büyücü...

şunu unutmayın arkadaşlar, büyücüler ile dans etmek tehlikeli bir iştir...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

Haadii Leennn Ordaaannn... :-P :lol: :D :)

Sevgiler... :-P :lol: :D :) :o
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

sen kaşınıyon galiba attığım büyülerin levellarına bi baksana,yakına mystra ile muhabbete başlıyacam,time stop atıp seni gıdıklıya gıdıklıya öldürürüm o olur,contingency de pek bi faydalıdır onun içine böyle beğendiklerini bul koy artık biz bu adamı döveriz yani
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

Hepizin yanaklarından öperim. :twisted:
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Arkadaşlar yüksek seviye konuşuyorsak zaman durdurmak felan hikaye! Ben size "maximized, quickend energy drain" atayım, gelin sonra konuşalım.
from Dawn to Wish...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Karşındaki bi undeadse bu da pek bi işe yaramaz sanırım...
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Karşıdaki namevtse ben onu kaale bile almam.
from Dawn to Wish...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Durun artık bitireyim...

Post by Darkgnome »

Tufan wrote:..Herife hiçbirşey sökmedi ve herif burnunuzun dibine girdi..Ulan meğersem herif,çok iyi işlenmiş bir Et(Flesh)Golemmiş iyi mi?

(Bu sırada da uzakta,çalıların arasında golemi yapan büyücüyü görmektesiniz...herif: "NIHIHIHIHAHAHAHAHAH !!!!"
Demek adamı gördük heme adamı charm ederim. (kıllı baldırımla değil elbetteki büyüyle)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

baksana adam flesh golemmiş ona charm sökmez ,yinede özene bezene yılmadan yarattığım iron golem onu döver.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben goleme atmıyrum zaten onu yapan büyücü çalılar arkasından gözükmüş ona atıyorum. Oda köpeğini geri çekiyor. Hatta bakarsın golemi bana hediye etmesini bile sağlarım. :twisted:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Evet tebrik ediyorum gerçekten seni! Büyücüye "Charm" attığın için. Bi daha ki hedefin elflere "Sleep" atmak olsun.
from Dawn to Wish...
Post Reply