sorarım size büyücüler...
Durun artık bitireyim...
..Herife hiçbirşey sökmedi ve herif burnunuzun dibine girdi..Ulan meğersem herif,çok iyi işlenmiş bir Et(Flesh)Golemmiş iyi mi?
(Bu sırada da uzakta,çalıların arasında golemi yapan büyücüyü görmektesiniz...herif: "NIHIHIHIHAHAHAHAHAH !!!!"
(Bu sırada da uzakta,çalıların arasında golemi yapan büyücüyü görmektesiniz...herif: "NIHIHIHIHAHAHAHAHAH !!!!"
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Kolayı var, golem bana vurmaya çalıştığında otomatik olarak contingencym devreye girer, beni stone skin kaplar, bana vurana da ott's irresistible dance i çakar...
O sırada da "muhaha" dien büyücü bi anda "ühühühühü gitti golemim gitttiiii!!!" die ağlamaya başlar...
Ben bu büyücüye bir duhlark's long reach ile gargantuan grab atarım...
Goleme destroy golem çekerim. Adama da o an gönlümden ne geçiorsa onu yaparım...

O sırada da "muhaha" dien büyücü bi anda "ühühühühü gitti golemim gitttiiii!!!" die ağlamaya başlar...
Ben bu büyücüye bir duhlark's long reach ile gargantuan grab atarım...
Goleme destroy golem çekerim. Adama da o an gönlümden ne geçiorsa onu yaparım...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
ULAN ZİNDAN EFENDİSİNDEN BETER OLDUK İYİ Mİ !!!! şU HINÃ? Ã?IKARTAN TİPLERDEN HANİ..SENMİSİN LAN BANA KARşI Ã?IKAN OLAYI YAPANLAR HANİ...

Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Dedimki bunları ben yapmıcam, ilk ikisini en azından, Orda "biri bana vurmaya kalkarsa..." die bir chain contingency var üstümde...
irresistible dance ten sonra golem bişi yapamıcak zati... Long reach ten sonra da büyücü...
şunu unutmayın arkadaşlar, büyücüler ile dans etmek tehlikeli bir iştir...
irresistible dance ten sonra golem bişi yapamıcak zati... Long reach ten sonra da büyücü...
şunu unutmayın arkadaşlar, büyücüler ile dans etmek tehlikeli bir iştir...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Re: Durun artık bitireyim...
Demek adamı gördük heme adamı charm ederim. (kıllı baldırımla değil elbetteki büyüyle)Tufan wrote:..Herife hiçbirşey sökmedi ve herif burnunuzun dibine girdi..Ulan meğersem herif,çok iyi işlenmiş bir Et(Flesh)Golemmiş iyi mi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ben goleme atmıyrum zaten onu yapan büyücü çalılar arkasından gözükmüş ona atıyorum. Oda köpeğini geri çekiyor. Hatta bakarsın golemi bana hediye etmesini bile sağlarım. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka