Sessiz Kılıç Öıktı!!
bahsettiğim kitapları okumadım
ama wulfgar kitabıyla ilgili aynı tepkiyi ben de verdim ve yok olm o kadar da kötü değil karşılığı aldım
salvatore ilginç bir şeyler bulursa okunabilir bir kitap
ki tek başına kitabı barbara adadığına göre ilginç bir şeyler var demektir
bakacaz görecez
ama wulfgar kitabıyla ilgili aynı tepkiyi ben de verdim ve yok olm o kadar da kötü değil karşılığı aldım
salvatore ilginç bir şeyler bulursa okunabilir bir kitap
ki tek başına kitabı barbara adadığına göre ilginç bir şeyler var demektir
bakacaz görecez
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
hunters blade 'i okumadım ama diğerleri yaşlılıktan ölmüyo.(Gerçi burası da spoiler sayılabilir tabiki devamı da)The thousand orcs'ta yani hunters blade'in ilk kitabında bruenor,cattie-brie,drizzt(tabikide!) ve dee wulfgar(malesef?!...) obould diye bir ork kralına karşı mücadele verecekler.Gerçi drizzt mücadelesini tek başına yapar diye düşünüyorum.Ama tekrar söylüyorum kitabı okumadım bunlar kulaktan dolma bilgiler...Ama doğruluk payı taşıyorlardır sanırım
bilmiorum yeni kitap nasıl olacak ama bu kitapta yani sessiz kılıçta şahsen wulfgarlı bölümler sıkıcı geldi bana, Drizzt Entreri ve ismini vermediimiz şahsın bölümlerine göre.. ama 3.kitabı cidden merak ediom umarım beklediim kadar güzeldir...
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
büyülü bi eşyası falan olan yok mu yaw, ingilizceyi anlayabileceğimiz bi büyülü eşya olsa ne güzel olurdu, ismini vermediimiz kişide olduu gibi mesela..
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
İsimi vermedin de isimi vermekten beter bildirdin eheh
)
Ya beyler bana kalırsa Salvatore serileri miras'dan sonra pembe diziye çevirmeye başladı. Wulfgar ile Catti Brie evlenecek, sonra Drizzt ile Catti Brie arasında aşk büyüyor, Wulfgar'da handaki kıza sulanırsa tam pembe dizi olur yani, söyleyeyim
Bir sonraki kitapta Jarlaxle ve Entreri'nin gay olduğunu öğrenebiliriz 
Ya beyler bana kalırsa Salvatore serileri miras'dan sonra pembe diziye çevirmeye başladı. Wulfgar ile Catti Brie evlenecek, sonra Drizzt ile Catti Brie arasında aşk büyüyor, Wulfgar'da handaki kıza sulanırsa tam pembe dizi olur yani, söyleyeyim
ha bide bu kitapta hoşuma gitmeyen bişey gözüme çarptı, zati iyice azalan Drizzt'in günlüünden olan bölümler tamamen Wulfgar hakkında, buda beni tek kelimeyle delirtiyor ... bıraksın artık bu eski esas oğlanı Drizzt'e anlattırmaya, umarım wulfgar erken ölürde Drizzt'e yönelir...
(bu mesajdan sonra herkes bundan sonraki kitap wulfgarı anlatıo tamamen dicek, biliorum malesef...)
saygılarımla... (drizzt'e de)
(bu mesajdan sonra herkes bundan sonraki kitap wulfgarı anlatıo tamamen dicek, biliorum malesef...)
saygılarımla... (drizzt'e de)
kara elf üçlemesinde de atladım demezsin umarımNIGHT wrote:Ben o bölümleri hep atlıyorum
o seride çok güzel ruh hali yansımaları vardı çünkü..
üzüntü ve saygılarımla...