Sessiz Kılıç Öıktı!!

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bahsettiğim kitapları okumadım
ama wulfgar kitabıyla ilgili aynı tepkiyi ben de verdim ve yok olm o kadar da kötü değil karşılığı aldım

salvatore ilginç bir şeyler bulursa okunabilir bir kitap
ki tek başına kitabı barbara adadığına göre ilginç bir şeyler var demektir
bakacaz görecez
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

hunters blade 'i okumadım ama diğerleri yaşlılıktan ölmüyo.(Gerçi burası da spoiler sayılabilir tabiki devamı da)The thousand orcs'ta yani hunters blade'in ilk kitabında bruenor,cattie-brie,drizzt(tabikide!) ve dee wulfgar(malesef?!...) obould diye bir ork kralına karşı mücadele verecekler.Gerçi drizzt mücadelesini tek başına yapar diye düşünüyorum.Ama tekrar söylüyorum kitabı okumadım bunlar kulaktan dolma bilgiler...Ama doğruluk payı taşıyorlardır sanırım
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Wulfgarla ilgili kitap, Salvatoreden beklenmeyecek kadar kötü bir aşk romanıymış! Ã?yle söylediler bana :cry:
Umarım öyle değildir.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Yaa bu kitabı çok çok daha kötü yapar.Bu arada burda haber ne çabuk yayılıo yaa msjı daha iki dk önce attım ve saat gecenin 11'i üstüne 5 msj gelmiş

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Burada hayat 12'den sonra başlıyor. Bendeniz Night ise o saatlerde evdeki lichden korkarak neti kapatmak zorunda kalıyorum. :D
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

Seninkide zor hayatmış be NİGHT!..Bu arada nasıl kötü aşk romanı Wulfgar'la Cattie_brie arasında mı???!!!!....(Ã?OTANK!...[sandalyeden düşme efekti]) Ne diyim valla bu kız hem drizzt'i hem wulfgar'ı parmağında oynatıyo.Fettanlık içine işlemiş... :wink:
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Catti-brie değil galiba, şu handaki kız..
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bilmiorum yeni kitap nasıl olacak ama bu kitapta yani sessiz kılıçta şahsen wulfgarlı bölümler sıkıcı geldi bana, Drizzt Entreri ve ismini vermediimiz şahsın bölümlerine göre.. ama 3.kitabı cidden merak ediom umarım beklediim kadar güzeldir...

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

büyülü bi eşyası falan olan yok mu yaw, ingilizceyi anlayabileceğimiz bi büyülü eşya olsa ne güzel olurdu, ismini vermediimiz kişide olduu gibi mesela..

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

İsimi vermedin de isimi vermekten beter bildirdin eheh :))

Ya beyler bana kalırsa Salvatore serileri miras'dan sonra pembe diziye çevirmeye başladı. Wulfgar ile Catti Brie evlenecek, sonra Drizzt ile Catti Brie arasında aşk büyüyor, Wulfgar'da handaki kıza sulanırsa tam pembe dizi olur yani, söyleyeyim :) Bir sonraki kitapta Jarlaxle ve Entreri'nin gay olduğunu öğrenebiliriz :P
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

Sence Wulfgar'la cattie evlenir mi yani?Bana kalırsa Cattie-brie olanları öğrenince''Üstüme nası gül koklarsın *ayvan herif!'' diyerekten Wulfgar'ın yüzüne tokatı basar derim...(umarım da öyle yapar,wulfgar'a acımak yok :-P )
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ha bide bu kitapta hoşuma gitmeyen bişey gözüme çarptı, zati iyice azalan Drizzt'in günlüünden olan bölümler tamamen Wulfgar hakkında, buda beni tek kelimeyle delirtiyor ... bıraksın artık bu eski esas oğlanı Drizzt'e anlattırmaya, umarım wulfgar erken ölürde Drizzt'e yönelir...
(bu mesajdan sonra herkes bundan sonraki kitap wulfgarı anlatıo tamamen dicek, biliorum malesef...)

saygılarımla... (drizzt'e de)
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Ben o bölümleri hep atlıyorum :lol:
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

NIGHT wrote:Ben o bölümleri hep atlıyorum :lol:
kara elf üçlemesinde de atladım demezsin umarım :(
o seride çok güzel ruh hali yansımaları vardı çünkü..

üzüntü ve saygılarımla...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Tabi ki hayır! Atlıyorum, yani okuyorum ama pek umursamıyorum...
Post Reply