İyiliğin Eli

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

elis yetimhaneye geldiğinde kapıda bekleyen büyücüyü gördü...

"buyrun??*"
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Yetimhaneyi incelemesi fena olmazdı, ne de en son bir yetimhaneyi yıllar önce görmüştü; bu adaletsiz dünyada yetimhaneler pek sık bulunmuyordu. Ama yoldaşları onu tapınakta bekliyordu ve dönmesi gerekliydi.

Elis'e dönerek eğildi, " İzninizle, tekrar görüşmek üzere, " diye kafiyeli bir cümle kurdu ve kapıyı çalan büyücüye bakmadan -veya muhtemelen farketmeden- dışarı çıktı. Bir an sonra sırt çantasını omzunda kaydırıp eski püskü paltosunu çıkarıp giymişti. Hızlı adımlarla tapınağa doğru yola koyuldu.
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

"Ã?ncelikle saygılarımı sunarım leydim müsadenizle 1-2 soru sormam gerekiyor size, özellikle sizi bulabildiğime çok sevindim..... Aldığımız bir habere göre Yeminer ellerinizde can vermiş. (ismi tükürür gibi söylemişti, o lichten oldu olası hoşlanmamıştı zaten)......... Büyü konseyinin başbüyücüsü ve shalafim Erethan tarafından görevlendirilerek olayın iç yüzünü araştırmaya geldim..... yoo sakın yanlış anlamayın leydim amacım katiyen hesap sormak yada öç almak değil, zaten o lich için öc almaya kalkışmam, fakat büyü konseyinin aldığı bir darbe bu ve eminim beni buradan müsait bir açıklamayla gönderirsiniz leydim. Olay nasıl oldu ve neden oldu tek bilmek istediğim bunlar" der ve beklemeye başlar genç büyücü....... "umarım gücenmemiştir" der kendi kendine çünkü istediği değil bu meleği gücendirmek ona duyduğu saygıyı anlatmaktır sadece.............
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Meleğin gözleri ışıkla titriyordu...sanki her an ağlamaya müsait gibi..

"Yeminer yetimhaneye saldırdı ve ben de savundum... olan sadece bu...
Konseye saygılarımı iletin lütfen..."
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Soluk soluğa, kapının bir kaç ayak ötesindeki köşenin ardında dinleyen Kılıç Bilgini rahatladı. Tapınakda güç gösterisi yapan siyah büyücü değildi bu kişi, üstelik, son derece içten ve nazik konuşuyordu. Büyücüler belli ki intikam almak istemiyorlardı... bazıları hariç. Siyah cüppeli büyücüyü hatırladı ve buraya arada sırada gelmenin hiç de fena olmayacağını düşündü. Boşu boşuna bu kadar yolu geldiğini (boşu boşuna mı? dedi içinden bir ses bu sırada) düşünerek tekrar tapınağa doğru yol almaya başladı.
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

"Teşekkür ederim leydim sizi üzdüysem yalvarırım beni affedin. Fakat bir türlü aklım almıyor Yeminer niçin yetimhaneye saldırsınki??....... Tamam o karanlığın bir uşağıydı ve iğrenç bi insandı!!!" bir an tebessüm eder "Hıh!! ne insanı insan bile değildi ama bu kadar düşmüş olamaz bir sebebi olmalı mutlaka size hiçbirşey söylemedimi??" dedi genç büyücü. Karşısındaki meleği üzmemek içinden elinden gelen gayreti gösteriyordu Ereshin, o kadar saf ve temiz gözüküyorduki melek onun gözüne Yemineri öldürenin o olabileceğine bir türlü inanamıyordu...........
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

"Konuşma olmadı sadece savaştık" dedi

eli farkında olmadan bedeninde önceden oluşmuş yaralara gitti...

herbirinin acısını tekrar hissetmişti sanki...

"çocuklardan birşey istiyordu ama ne olduğunu öğrenemedim"
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

"Pekiala leydim sizi daha fazla rahatsız etmiycem. İyi günler dilerim ve geçmiş olsunda demeliyim sanırım hala acıyan yaralarınız var. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için leydim. Tekrar görüşmek dileğiyle........" der ve selam verip çekilir genç büyücü. şimdi gidip shalafisine anlatmalıdır durumu. Büyüsünün sözlerini söylemeye başlar.........
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

büyücü gitmişti. ve yarımelek de arkasından büyü kulasine doğru kanat çırpmaya başlamıştı.. sorması gerekenler vardı...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hellfire yetkimhaneye geldiginde hava karanlikti. Tanrisi'nin yaptirmis oldugu bu yeri ogrenmis ve ziyarete gelmisti... Bir tanri'nin takipcilerini egitmek icin bundan daha iyi bir firsat olamazdi. Iceride hic isik yoktu, hic kimse yetimhanede nobet tutmuyor gibiydi...

"Lanet olsun!" diye gurledi yari-iblis... "Azalin'in gelecekteki savascilari, olumlu zavallilara karsi bile korumasiz"...

Hellfire yetimhanenin icine girdi. Bu ufakliklarin icinde korku, intikam ve kaosun ilk tomurcuklarini yesertmenin zamani gelmis de geciyordu ona gore. Koridorlarda gurultulu bir sekildi ilerledi ve yatakhaneye girdi. Cocuklar yaratigin garip nefes alis verisi ile bazilari yataklarin altina girmis, bazilari yorganlarini yuzlerine cekmis, bazilari dolaplara saklanmis, bazilari da misil misil uyumaya devam ediyordu...

Hellfire iceri girdiginde bazilarindan cigliklar yukseldi. Hellfire'in ellerinden karanlik kureler cikarak butun kapilari kapladi:
"Kacmaniza gerek yok" dedi korkunc gurultulu sesiyle... Zaten cocuklarin da kacacak pek bir yeri yoktu.

Cocuklarin korkulu yasli gozlerine kendi alev alev yanan gozleriyle bakti:
"Sizleri korudum... Sizleri doyurdum... Sizleri kurtardim..." dedi.

"Ben sizi birakan terkeden ailelerinizden sizleri korudum... Ailelerinizi katleden canavarlardan sizleri kurtardim... Ben sizin goremediginiz karanliklardan sizlere yardim ettim... Benden korkmayin... Sizi ailenizden ayiranlardan korkun..."

Yaratik kanatlarini acti ve gozlerindeki alevler kor demir gibi karanligi gelen birer isiga donustuler:
"Sizi sevdiklerinizden ayiranlardan, sizi terk edenlerden KORKUN! Bir gun gelecek hepiniz buyuyeceksiniz... ve size bunlari yapanlardan, SIZE ACI CEKTIRENLERDEN INTIKAMINIZI ALACAKSINIZ!"

Cocuklardan bazilari bu korkutucu gurultuyle yeniden gozyaslarina boguldu.

"Ben yine sizin yaninizda olacagim... Yine size yardim edecegim... Yine sizi koruyacagim... Karanlikta yalniz degilsiniz..."

Hellfire bu sefer gozlerini hafifce kisarak sactigi isigi azaltti ve kendisini de karanliga bogdu. Girtlagindan bir sesle konustu: "AZAAAAALIIIIINNN!"

Sonra geldigi hizla ortadan yok oldu...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Yetimhane...
'Ölümün Eli' için ne kadar uzak bir kavram, ailesini hatırlamayan, aileleri dağıtan 'Ölümün' getiricisi için uzak ve acı dolu bir kavram...
Yavaş adımlarla Yetimhaneye yaklaşan karanlık siluet yavaşça kapıyı çaldı ve içeriye süzüldü. Etrafına bakındı ve donuk sesi yankılandı.

- Merhaba... Yardımcı olacak kimse yok mu?
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

hiç adım atma sesi duyulmamasına rağmen bir elf kızı belirdi...Unholy bu kızı önceden Oren in tapınağında da görmüştü..

"Buyrun, nasıl yardımcı olabilirim, iş için mi geldiniz???"

diyen kız Unholy yi görünce bin an durakladı ve gerldi...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Karşısındaki varlığın içindeki olguyu hissettiğinde bir an gülümsedi. İyiliğin saf hali sadece yukarı alemdekilerin kanını taşıyanlara verilirdi. Kızıl gözleri ile etrafına tekrar bakındığında kadının tedirgin tavrının ona verdiği hazı hissetti. Varlıkların ondan korkmasını kompliman olarak alırdı.

- Bir çocuk evlat edinmek istiyorum, eğer mümkünse...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Bir çocuk evlat edinmek için. bir ev, bir gelir kaynağı göstermeniz gerekir bayım..

ayrıca adınızın da lekelenmemiş olması gerekir.. Bildiğim kadarı ile sizin iyi bir ününüz yok..

Ölümün eli diye çağrılan birine çacuk teslim etmek aklıma pek yatmıyor...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Sensei gizli mabedinde bulunan kervanlara , saldırdığı günden beri yanında taşıdığı çocuğu artık daha yanında tutamayacaktı. Yeterince öğrenmiş ve yeterince güçlenmişti. Sensei etrafta diyarda bir yetimhanenin açıldığını duymuştu. Hatta bir akşam kendiside gidip bu yapıyı kontrol etmişti. Burayı yapanlara kesinlikle minnet duyuyordu. Sanki avlanmak için bir kümes, bir kafesti. Ama şimdilik yapacağı daha önemli işleri vardı. Sensei bir gece yarısı yanında bulundurduğu çocuğu yetimhenenin yakınlarında bırakmış ve oradan uzaklaşmıştı...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Post Reply