Neden O'nunla birliktesiniz?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

siatias wrote:
KenTaky wrote:İçinden gelen bu sorulara cevap vermek isterim :D

neden ilişkiler ile ilgili başlıkları hep hatunnar açar?
*çünkü bayanlar biz erkeklere göre daha duygusaldır

neden bu başlıklar açıldıktan sonra, başlıı açan kişi haricinde fikir belirtennerin hepsi erkek olur?
*çünkü erkekler bayanlara gore daha acıktır. çogu bayan kapalı kutu olmayı tercih eder.

neden frpworldde ilişkiler ile ilgili başlıklar açılır?
*çünkü burası serbest kürsü FrpWorld ile alakasız olan tek bolum.

neden ben bu msjı yazdım?
*çünkü canın sıkılıyordu :lol:
Sen niye bu sorulara cevap yazdın? :P
die uzatalıyımda suyu cıksın madem..

Sevdim sevilmedim, seveni sevemedim.. die bi parça vardı, benim durumuma cok uygun valla..
şimdide parcanın en sevdiim bölümü; AMAAN.. :wink:
ewtttt abi işte tamm anlatmak istedigim. walla çok iii açıklamıssın abicim
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

bu aralar bir patlamaya ihtiyacım var ondan sonra sevdiğimle beraber olabilirim ancak...
khsirah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khsirah »

daha yeni başladı ama çok sevicem sanırım
Ares1
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares1 »

valla onu çok seviyorum(Site dahil herkeş kim olduunu biliyo)ve onu sevmeyide onu özlemeyide onu düşünmeyide çok çok çok çok seviyorum ve onu daima seveceğim(1 ay soona okuldan kaçıp yanına gidicem ve en sonunda onu bir daha görme şansına sahip olcam :twisted: :twisted: çok mutluyum şu 1 ay geçse :twisted: :twisted:
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

"Zevk için" diye bir şık olmadığı için "alışkanlık" diyorum.

Sevmek....belki olabilir ama "aşk"....ASLA...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

O hiç olmadı... Biliyorum olacak mı belki... Ama kafamdaki o o kadar idealleşmiş ki sanırım onun dışında herkes beni hayal kırıklığına uğratacak... Yani sorun bende denebilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Mutlaka hepimiz zamanında istediğimiz kişilerin hayalini kurduk. Ah şöyle olsun aman uzun boylu olsun, beni anlasın, hiç üzmesin vs. vs. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış orası tartışılır. Bana göre yanlış, en azından şu an için . O zamanlarda yaşımın verdiği bir hayalperestlik vardı. Hala var ama en azından uçarı değil. En azından bu konuda değil. Zaten hangimizde yok ki!! şu ana baktığımda; neden kafanda idealleştirdiğin birine ulaşmak istediğini anlamıyorum. O zaman zaten istediğin gibi birisine hiç ulaşamazsın. Yaşadığın ilişkilerin kısa sürer. Ã?ünkü mutlaka kafanda oluşturduğun kişinin bir eksikliğini taşıyacaktır beraber olduğun kişi. Arama...zamanı geldiğinde yanı başında olduğunu anlayacaksındır. Ya da sana uygun birini. Ne biliyim seni anlayan seni yaşayan birini. Duygularına tercüman olacak birini. Bence bu işler deneme yanılma yöntemleriyle de olmuyor. Daha çok; yıpratıcı oluyor ve bizden her seferinde bir şeyler alıp götürüyor.

Tabi ki beni yanlış anlamanızı istemem. Sizin yaşam biçimlerinizi, isteklerinizi bilmiyorum. Ama ben; düşüncelerimi ve yaşadıklarım doğrultusunda yazıyorum bunları.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim kafamdaki ideal aslında tam anlamı ile mükemmellik değil .. Sadece bir açıdan benim istediğim gibi olmasını istiyorum .. Ama bu da öyle bir istek ki tam olarak mükemmle olmasını istemişim gibi gebi çaresiz bırakıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

zeki müren in bi şarkısı vardı - ben sana mecburum bilenler anlamıştır bende ona mecburum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
dreamshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dreamshadow »

ona delicesine aşık olmamda bi etken olsa gerek bazı şeyler aşkı öldürür diyorlar ama bunlar umrumda bile değil elini tuttuğumda hala bana ilk günki heyecanı yaşatabiliyosa ya bi büyücü olmalı yada ona aşık olmalıyım diye düşünüyorum ve her zamanda ağşık olmayı diliyorum inşallah oda böyle düşünüyodur
...........................S.D.W...........................
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

seviyorum çünkü, onu her gördüğümde içim içime sığmıyor,seviyorum çünkü arkasını döner dönmez özlüyorum,seviyorum çünkü gözleri içimi görebiliyor, seviyorum çünkü artık ben değil biziz...

sevgi ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

benim hayatımda bir "O" yok. Vardı.. çoktan unuttum. Bu başlığı görünce tekrar hatırlamıştım ama. Bu yazıyı yolladıktan sonra tekrar unutacağım..

..Unuttum bile.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hımmmmm neden onunlayım...
onunu yanınday ken
kendimi mutlu ve huzurlu hisediyorum...
bakışları...içime bir huzur dolduruyor...
elimi tutuşu ise ayrı bir heycan...
bana dokunması öpmesii ,kalbimi yerimden fırlatacak gibi...
hımmmm
acaba neden onunla birlikteyimm...
bende merak etim şimidii
:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

o o o o

Post by Narq »

o deriz çünkü sevgilim diyebiliceğimiz bir toplum statüsüne ulaşamadık mayselef. ama bende ayrıldım çok üzügünüm ağlamk istyoruummki ona sevgilim dediğm halde ayrıldk.ama bu bi ayrcalık değil olamamalıda.yaşam uzun kız çok erkek çok.daha neler yaşycaz.ama ayrıldık ya hüeeeeeee..öyle bir konuya basmışki arkdaş dağıtıı beni
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

O hiç olmadı zaten yanlızlıktan olüyorum abi bu konuları açmıyalım
Post Reply