ewtttt abi işte tamm anlatmak istedigim. walla çok iii açıklamıssın abicimsiatias wrote:Sen niye bu sorulara cevap yazdın?KenTaky wrote:İçinden gelen bu sorulara cevap vermek isterim
neden ilişkiler ile ilgili başlıkları hep hatunnar açar?
*çünkü bayanlar biz erkeklere göre daha duygusaldır
neden bu başlıklar açıldıktan sonra, başlıı açan kişi haricinde fikir belirtennerin hepsi erkek olur?
*çünkü erkekler bayanlara gore daha acıktır. çogu bayan kapalı kutu olmayı tercih eder.
neden frpworldde ilişkiler ile ilgili başlıklar açılır?
*çünkü burası serbest kürsü FrpWorld ile alakasız olan tek bolum.
neden ben bu msjı yazdım?
*çünkü canın sıkılıyordu![]()
die uzatalıyımda suyu cıksın madem..
Sevdim sevilmedim, seveni sevemedim.. die bi parça vardı, benim durumuma cok uygun valla..
şimdide parcanın en sevdiim bölümü; AMAAN..
Neden O'nunla birliktesiniz?
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
-
necroyunus
- Kullanıcı

O hiç olmadı... Biliyorum olacak mı belki... Ama kafamdaki o o kadar idealleşmiş ki sanırım onun dışında herkes beni hayal kırıklığına uğratacak... Yani sorun bende denebilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Mutlaka hepimiz zamanında istediğimiz kişilerin hayalini kurduk. Ah şöyle olsun aman uzun boylu olsun, beni anlasın, hiç üzmesin vs. vs. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış orası tartışılır. Bana göre yanlış, en azından şu an için . O zamanlarda yaşımın verdiği bir hayalperestlik vardı. Hala var ama en azından uçarı değil. En azından bu konuda değil. Zaten hangimizde yok ki!! şu ana baktığımda; neden kafanda idealleştirdiğin birine ulaşmak istediğini anlamıyorum. O zaman zaten istediğin gibi birisine hiç ulaşamazsın. Yaşadığın ilişkilerin kısa sürer. Ã?ünkü mutlaka kafanda oluşturduğun kişinin bir eksikliğini taşıyacaktır beraber olduğun kişi. Arama...zamanı geldiğinde yanı başında olduğunu anlayacaksındır. Ya da sana uygun birini. Ne biliyim seni anlayan seni yaşayan birini. Duygularına tercüman olacak birini. Bence bu işler deneme yanılma yöntemleriyle de olmuyor. Daha çok; yıpratıcı oluyor ve bizden her seferinde bir şeyler alıp götürüyor.
Tabi ki beni yanlış anlamanızı istemem. Sizin yaşam biçimlerinizi, isteklerinizi bilmiyorum. Ama ben; düşüncelerimi ve yaşadıklarım doğrultusunda yazıyorum bunları.
Tabi ki beni yanlış anlamanızı istemem. Sizin yaşam biçimlerinizi, isteklerinizi bilmiyorum. Ama ben; düşüncelerimi ve yaşadıklarım doğrultusunda yazıyorum bunları.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Benim kafamdaki ideal aslında tam anlamı ile mükemmellik değil .. Sadece bir açıdan benim istediğim gibi olmasını istiyorum .. Ama bu da öyle bir istek ki tam olarak mükemmle olmasını istemişim gibi gebi çaresiz bırakıyor.
HARBE GİDEN
-
dreamshadow
- Kullanıcı

ona delicesine aşık olmamda bi etken olsa gerek bazı şeyler aşkı öldürür diyorlar ama bunlar umrumda bile değil elini tuttuğumda hala bana ilk günki heyecanı yaşatabiliyosa ya bi büyücü olmalı yada ona aşık olmalıyım diye düşünüyorum ve her zamanda ağşık olmayı diliyorum inşallah oda böyle düşünüyodur
...........................S.D.W...........................
seviyorum çünkü, onu her gördüğümde içim içime sığmıyor,seviyorum çünkü arkasını döner dönmez özlüyorum,seviyorum çünkü gözleri içimi görebiliyor, seviyorum çünkü artık ben değil biziz...
sevgi ve saygılarımla....
sevgi ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Logan
- Kullanıcı

hımmmmm neden onunlayım...
onunu yanınday ken
kendimi mutlu ve huzurlu hisediyorum...
bakışları...içime bir huzur dolduruyor...
elimi tutuşu ise ayrı bir heycan...
bana dokunması öpmesii ,kalbimi yerimden fırlatacak gibi...
hımmmm
acaba neden onunla birlikteyimm...
bende merak etim şimidii

onunu yanınday ken
kendimi mutlu ve huzurlu hisediyorum...
bakışları...içime bir huzur dolduruyor...
elimi tutuşu ise ayrı bir heycan...
bana dokunması öpmesii ,kalbimi yerimden fırlatacak gibi...
hımmmm
acaba neden onunla birlikteyimm...
bende merak etim şimidii
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
o o o o
o deriz çünkü sevgilim diyebiliceğimiz bir toplum statüsüne ulaşamadık mayselef. ama bende ayrıldım çok üzügünüm ağlamk istyoruummki ona sevgilim dediğm halde ayrıldk.ama bu bi ayrcalık değil olamamalıda.yaşam uzun kız çok erkek çok.daha neler yaşycaz.ama ayrıldık ya hüeeeeeee..öyle bir konuya basmışki arkdaş dağıtıı beni
-
Par-Salian
- Kullanıcı