Öncelikli
Ben bir hırsız yaratırken öncelikle çevikliğine ve sessiz hareket etme özelliğine yüklenirdim. Bence bu ikisi çok önemli düşünsenize herşeyi deli gibi yapıyor ama yaparken ses çıkartıyor yada çok hantal hareket ediyor...
Zaten diğer özellikleri yetenek işi..Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama ben böyle diyorum.
Zaten diğer özellikleri yetenek işi..Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama ben böyle diyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Gölgelere saklanmak hırsızın bence en önemli özelliği.
Last edited by Slach on Mon Mar 13, 2006 7:12 am, edited 1 time in total.
- fatihcerkez
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

ben de çoğu kişi sessiz hareket etmenin bunların arasında daha önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum , çünkü sessiz hareket edemeyen bi karakter diğerlerinde başarılı olması çok az bir ihtimal, ama sadece sessiz hareket etme ile bile bir sürü iş yapılabilir bence...
fikir ve saygılarımla....
fikir ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
burada durum hırsızın kişiliği ve mesleki hayatıyla ilgilidir.Hırsızlık zanaatını icra eden kişi fazla risk almadan sokak serserisi modunda takılan ve barlara takılan kişilerin 3-5 altınını çalıp günü kurtaran birisi ise pick pocket özelliği gerçekten önemlidir.Hayır evlere girip etraftaki ganimetleri çalıyorsa.Lock pick,move silently ve climb walls önem taşır.
Eğer hırsızımız maceracılarla birlikte dolaşan,ejderlerin ve ölemeyenlerin hazinelerine göz dikmiş birisi ise find traps özelliği çok önem arzedecektir.
Kendisi suikastçilik konusunda ilerlemiş ise,hide in shadows,move silently özellikleri diğerlerine göre daha önemlidir.Bu ve bunun gibi bir çok kombinasyon hırsızın yönelimi ile ilgilidir.
Eğer hırsızımız maceracılarla birlikte dolaşan,ejderlerin ve ölemeyenlerin hazinelerine göz dikmiş birisi ise find traps özelliği çok önem arzedecektir.
Kendisi suikastçilik konusunda ilerlemiş ise,hide in shadows,move silently özellikleri diğerlerine göre daha önemlidir.Bu ve bunun gibi bir çok kombinasyon hırsızın yönelimi ile ilgilidir.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

loncamda hırsız olmayan bu kadar kişiyi görmek bana gurur verdi ve söylemeliyim ki bu durum gerçekten çok etkileyici
bence bir hırsız hepsinde iyi olmalı ama en iyi olucağı şeyi neye yönelicekse ona göre seçmelidir
ben bir shadow dancer olarak size burda hide in shadows u manupule etmicem
benim kanaatim şudur ki CHANGES durumu çok ii analiz etmiş ve ona katılıyorum
bir hırsızın gözü yüksekteyse saklana bilmeli çünkü zor durumlarda buna çok ihtiyacı olacaktır
bence bir hırsız hepsinde iyi olmalı ama en iyi olucağı şeyi neye yönelicekse ona göre seçmelidir
ben bir shadow dancer olarak size burda hide in shadows u manupule etmicem
benim kanaatim şudur ki CHANGES durumu çok ii analiz etmiş ve ona katılıyorum
bir hırsızın gözü yüksekteyse saklana bilmeli çünkü zor durumlarda buna çok ihtiyacı olacaktır
-
paul sernine
- Gölge Ustası
Ben geceleri dolaşan, damlarda balkonlarda dolaşan bir hırsız olarak tırmanma, sessiz hareket, saklanma, dinleme ve farketmeyi ve de taklayı sonuna kadar geliştiririm. Bunlardan bir tanesini seçmek için baya bi düşündüm ama karar veremedim. Marifet olarak da bunlara ek olarak stealthy ya da alertness ile başlarım. Zekaya da 18 vermek için dm ye de yalvardı mı hem role playing açısından hem de yetenek bakımından gayet hoş bir karakter çıkar. Ama yine de en önemlisi diye sorarsanız saklanma derim.