Öncelikli

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Bence sessiz hareket önemlidir.Bir hırsızın en önemli olması gereken özelliğidir...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben bir hırsız yaratırken öncelikle çevikliğine ve sessiz hareket etme özelliğine yüklenirdim. Bence bu ikisi çok önemli düşünsenize herşeyi deli gibi yapıyor ama yaparken ses çıkartıyor yada çok hantal hareket ediyor...
Zaten diğer özellikleri yetenek işi..Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama ben böyle diyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Gölgelere saklanmak hırsızın bence en önemli özelliği.
Last edited by Slach on Mon Mar 13, 2006 7:12 am, edited 1 time in total.
fatihcerkez
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fatihcerkez »

bence sezsizlik en önemlisi çünkü sessiz bi hırsız çok daha ii sneak ataklar yapabilir ayrıca sezsiz olmassa hırsızlık yaparken yakalanması çok daha kolay ve saklanmasıda imkansız özellikle işitme yetenekleri gelişmiş ırklara karşı hiç şans yok.
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

TAbiki sesssiz harekettir
Bu özellik hırsızda olmazsa ona hırsız demem ben :)
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Hepsi eşit tabii ki, böyle anket mi olur. Hiç biri tek başına bir işe yaramaz. Daha doğrusu bunlardan tek birine sahip olan biri hırsızım diyemez.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben de çoğu kişi sessiz hareket etmenin bunların arasında daha önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum , çünkü sessiz hareket edemeyen bi karakter diğerlerinde başarılı olması çok az bir ihtimal, ama sadece sessiz hareket etme ile bile bir sürü iş yapılabilir bence...

fikir ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Tek başına sessiz yürüme neye yarar ki? Hırsızım demek için yeterli değil bence.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

burada durum hırsızın kişiliği ve mesleki hayatıyla ilgilidir.Hırsızlık zanaatını icra eden kişi fazla risk almadan sokak serserisi modunda takılan ve barlara takılan kişilerin 3-5 altınını çalıp günü kurtaran birisi ise pick pocket özelliği gerçekten önemlidir.Hayır evlere girip etraftaki ganimetleri çalıyorsa.Lock pick,move silently ve climb walls önem taşır.
Eğer hırsızımız maceracılarla birlikte dolaşan,ejderlerin ve ölemeyenlerin hazinelerine göz dikmiş birisi ise find traps özelliği çok önem arzedecektir.
Kendisi suikastçilik konusunda ilerlemiş ise,hide in shadows,move silently özellikleri diğerlerine göre daha önemlidir.Bu ve bunun gibi bir çok kombinasyon hırsızın yönelimi ile ilgilidir.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Bu kadar ciddiye alıp ince düşünmeni takdir ettim CHANGES
barthen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barthen »

bence sessizlik.çünkü ne kadar sessiz olursa o kadar belli etmez kendini
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Bana kalırsa en önemlisi; Blöf. Herkes hırsızlık yapabilir. Bunun için marifetli olmaya gerek yok. Güzel bi plan kurarsın. Fakat iş yakalanmaya adam bulmaya vs.. geldimi yalan soylemek en iyisidir. Düzgün bi yalan, hayat kurtarıyo.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

loncamda hırsız olmayan bu kadar kişiyi görmek bana gurur verdi ve söylemeliyim ki bu durum gerçekten çok etkileyici

bence bir hırsız hepsinde iyi olmalı ama en iyi olucağı şeyi neye yönelicekse ona göre seçmelidir

ben bir shadow dancer olarak size burda hide in shadows u manupule etmicem

benim kanaatim şudur ki CHANGES durumu çok ii analiz etmiş ve ona katılıyorum
bir hırsızın gözü yüksekteyse saklana bilmeli çünkü zor durumlarda buna çok ihtiyacı olacaktır
paul sernine
Gölge Ustası

Post by paul sernine »

Artex_Croma ile aynı fikirdeyim.blöf ve diplomasi çok önemli.Tatli dil yılanı deliğinden çıkarırmış.Kimbilir başka kimlere başka neler yaptırır!... :twisted:
karakedi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by karakedi »

Ben geceleri dolaşan, damlarda balkonlarda dolaşan bir hırsız olarak tırmanma, sessiz hareket, saklanma, dinleme ve farketmeyi ve de taklayı sonuna kadar geliştiririm. Bunlardan bir tanesini seçmek için baya bi düşündüm ama karar veremedim. Marifet olarak da bunlara ek olarak stealthy ya da alertness ile başlarım. Zekaya da 18 vermek için dm ye de yalvardı mı hem role playing açısından hem de yetenek bakımından gayet hoş bir karakter çıkar. Ama yine de en önemlisi diye sorarsanız saklanma derim.
Post Reply