Angel'mı Buffy'mi???
-
darkfighter
- Kullanıcı

Woodland'de tamamen katılıyorum..ne varsa Faith de var...
Buffy'e gıcığım...çata çuta herkesi dövüyo..tamam dövsün de nerden geliyor bu epic-levellık onu tam çıkaramıyorum
.Arada burnu fln kanıyo...ozmn baya şaşırıyodum 'aha noluyo lan yoksa dizi mi bitiyor?' die..
Angel baya iyi di bi ara..oda dövüyor çat çut ama daha fazla dayak yiyor daha komik ve en azından vampir..o da bozulmuş son zamanlarda..
Gunn'ı da severdim sora avukat oldu şeyi çıktı işin...
Annemlere bakıyorum da sen git o kadar hukuk fakültesine..adam 2 dakkada avukat oluyo:P
Wesley'inde sakar hali çok komikti sora yanlız adamı oynamaya başladı...
Bufi mi Angel mı sorusunun cevabı tabii ki de Angel bence ...
Buffy'e gıcığım...çata çuta herkesi dövüyo..tamam dövsün de nerden geliyor bu epic-levellık onu tam çıkaramıyorum
Angel baya iyi di bi ara..oda dövüyor çat çut ama daha fazla dayak yiyor daha komik ve en azından vampir..o da bozulmuş son zamanlarda..
Gunn'ı da severdim sora avukat oldu şeyi çıktı işin...
Wesley'inde sakar hali çok komikti sora yanlız adamı oynamaya başladı...
Bufi mi Angel mı sorusunun cevabı tabii ki de Angel bence ...
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...
WOLVERıNE..
WOLVERıNE..
Ah genemi bu tartışma. Offf offf. Boşver Arashi sürdürmeyelim bu konuyu.
Ya Angelde Fred'inde içine ettiler. Cordelia gitti geriye ne kaldı? Tabiki Buffy diyorum ben...
Ya Angelde Fred'inde içine ettiler. Cordelia gitti geriye ne kaldı? Tabiki Buffy diyorum ben...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Niye böle düünüyorsun ki? Bir Frp oyuncusu ve Fantastik edebiyat takipçisi olarak en iyi bizim bilmemiz gerekmez mi? Her dünya aynı değildir diye.Bu dünya da vampirler böle. Aynı zamanda bu dizilerde bir vampirin yaşamı anlatılmıyor.Buradaki bir grup insan,vampir ve iblisin maceraları anlatılıyor ki Angel dizisi konusu ve hikayesi açısından çok güzeldi.Tamam Buffy dandikdi heleki son 2 sezonu bütün hayranlrını bile ya bi de gidin dedirti. Bence bu açıdan bakılmalı diziye.(Ben angel'ı buffy'e 100 kat terci ederim)Raistlin wrote:Vampirler bile soytarı olmuş, başımıza taş yağacak valla...
Bu dizileri, benim gibi fanatik vampircilerin nefretini ve öfkesini harlayıp vahşete yönelttiği için yasaklamalılar...
Ah Brom Stroker ah...
İlla vampirler full karizma dolaşcak diye birşey yok unutmayın.
-
Logan
- Kullanıcı

ya ama ama ...
ben o gün ....
angel denen herif bir yerden düşüyor ve azındaki kanları siliyoru...
kan bak azında hemde...
neyse canım..
2 side güzel dizi..
komedi diye çekmişler zaten dimi ??
ama yinde buffy derim...
ben o gün ....
angel denen herif bir yerden düşüyor ve azındaki kanları siliyoru...
kan bak azında hemde...
neyse canım..
2 side güzel dizi..
komedi diye çekmişler zaten dimi ??
ama yinde buffy derim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Buffy Angeldan daha iyi bir diziydi. Her şeyden önce öncüydü ve Angelda buffy'nin ardından dayanamadı. Hele ki bir bölümü tam bir rezaletti Angel'ın. Hani şu Buffy'i hep arkadan gösterdikleri ve Spike ile Angel'in Buffy Buffy diye koşturdukları bölüm. Bir türlü ulaşamıyorlardı Buffye ve bırakıyorlardı sonrasında. Son sezonu Angel'ı batıran sezondur derim. Başka bir şey demem... Ha birde Buffy olsaydı Angelda şimdi devam ediyordu derim!VanwaElen wrote:Niye böle düünüyorsun ki? Bir Frp oyuncusu ve Fantastik edebiyat takipçisi olarak en iyi bizim bilmemiz gerekmez mi? Her dünya aynı değildir diye.Bu dünya da vampirler böle. Aynı zamanda bu dizilerde bir vampirin yaşamı anlatılmıyor.Buradaki bir grup insan,vampir ve iblisin maceraları anlatılıyor ki Angel dizisi konusu ve hikayesi açısından çok güzeldi.Tamam Buffy dandikdi heleki son 2 sezonu bütün hayranlrını bile ya bi de gidin dedirti. Bence bu açıdan bakılmalı diziye.(Ben angel'ı buffy'e 100 kat terci ederim)Raistlin wrote:Vampirler bile soytarı olmuş, başımıza taş yağacak valla...
Bu dizileri, benim gibi fanatik vampircilerin nefretini ve öfkesini harlayıp vahşete yönelttiği için yasaklamalılar...
Ah Brom Stroker ah...
İlla vampirler full karizma dolaşcak diye birşey yok unutmayın.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Kimin daha iyi bir dizi olduğunu gerek türkiye gerek yabancı forumlarda görebilirsin.O bölüm ise evet kötüydü.Olsun okadarda her bölüm güzel olcak diye birşey yok.Ayrıca nasıl dayanamadı.2 sene gitti dizi ama gel gör ki WB aptalları 6. seoznu çekmedi ve büyük tepki aldıki adını unuttuğum iptal kararrını veren kişi istifa etti.Aynı zamanda Angel dan sonra yaptığı hiç bir dizi okadar tutmadı.Ayrıca çoğu kişi buffy karekterine kıldır.