Angel'mı Buffy'mi???

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Vampirler bile soytarı olmuş, başımıza taş yağacak valla...
Bu dizileri, benim gibi fanatik vampircilerin nefretini ve öfkesini harlayıp vahşete yönelttiği için yasaklamalılar...

Ah Brom Stroker ah...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
darkfighter
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkfighter »

heç sormayın yaw bu haftaki bölümde iyice abartıp angel'ı kuklaya dönüştürdüler karizma iyice gitti ve ben gülmekten yerlere yattım baya komikti.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İnanılmaz bir şeydi yavv. Hele Spike ile bir dövüşüyordu ukla Angel :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Woodland
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Woodland »

Ben Faith derim..

Aslında Angel'ı severdim ama hem buffy hem de angel ı hallaç pamuğu gibi evirip çevirdiler yeni bölümlerde..

Faith ise dizilerde kalan tek gizemli ve karizmatik kişi, tabii son bölümlerini izlemedim ve herşey değişmiş olabilir..
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Raistlin wrote:Vampirler bile soytarı olmuş, başımıza taş yağacak valla...
Bu dizileri, benim gibi fanatik vampircilerin nefretini ve öfkesini harlayıp vahşete yönelttiği için yasaklamalılar...

Ah Brom Stroker ah...

Raist Blade Trinity'i kesinlikle izleme, sinir krizine girersin abi :)
Merien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Merien »

Woodland'de tamamen katılıyorum..ne varsa Faith de var...

Buffy'e gıcığım...çata çuta herkesi dövüyo..tamam dövsün de nerden geliyor bu epic-levellık onu tam çıkaramıyorum :-P .Arada burnu fln kanıyo...ozmn baya şaşırıyodum 'aha noluyo lan yoksa dizi mi bitiyor?' die..

Angel baya iyi di bi ara..oda dövüyor çat çut ama daha fazla dayak yiyor daha komik ve en azından vampir..o da bozulmuş son zamanlarda..

Gunn'ı da severdim sora avukat oldu şeyi çıktı işin... :wink: Annemlere bakıyorum da sen git o kadar hukuk fakültesine..adam 2 dakkada avukat oluyo:P

Wesley'inde sakar hali çok komikti sora yanlız adamı oynamaya başladı...

Bufi mi Angel mı sorusunun cevabı tabii ki de Angel bence ...
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...

WOLVERıNE..
arashi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arashi »

ben buffy derim çünkü allyson hannigan oynuo :D (gorath burdada dwm etme asılmaya o benim :))
soshite tobira ga hiraku yo...

My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ah genemi bu tartışma. Offf offf. Boşver Arashi sürdürmeyelim bu konuyu.

Ya Angelde Fred'inde içine ettiler. Cordelia gitti geriye ne kaldı? Tabiki Buffy diyorum ben...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

Gül gibi Angel da bitti işte ühü :t sonunu beğendim ben,özellikle ejderhayı ben aliim olayını ehe Buffy başlıyo ama yeniden her pazar saat 23 .00 da,bekleriz efeem :mrgreen:
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

yeni bölümler mi? değildir herhalde ya :S
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Hyr yeni bölümleri değil tekrarı olucak eskilerin. bense Angelın son bölümünü hiç tatmin edici bulmadım bu kadar yıllık diziye daha etkiliyici bu son çekebilirlerdi
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Ah Brom Stroker ah...
Niye böle düünüyorsun ki? Bir Frp oyuncusu ve Fantastik edebiyat takipçisi olarak en iyi bizim bilmemiz gerekmez mi? Her dünya aynı değildir diye.Bu dünya da vampirler böle. Aynı zamanda bu dizilerde bir vampirin yaşamı anlatılmıyor.Buradaki bir grup insan,vampir ve iblisin maceraları anlatılıyor ki Angel dizisi konusu ve hikayesi açısından çok güzeldi.Tamam Buffy dandikdi heleki son 2 sezonu bütün hayranlrını bile ya bi de gidin dedirti. Bence bu açıdan bakılmalı diziye.(Ben angel'ı buffy'e 100 kat terci ederim)
İlla vampirler full karizma dolaşcak diye birşey yok unutmayın.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya ama ama ...
ben o gün ....
angel denen herif bir yerden düşüyor ve azındaki kanları siliyoru...
kan bak azında hemde...
neyse canım..
2 side güzel dizi..
komedi diye çekmişler zaten dimi ?? :P
ama yinde buffy derim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

VanwaElen wrote:

Ah Brom Stroker ah...
Niye böle düünüyorsun ki? Bir Frp oyuncusu ve Fantastik edebiyat takipçisi olarak en iyi bizim bilmemiz gerekmez mi? Her dünya aynı değildir diye.Bu dünya da vampirler böle. Aynı zamanda bu dizilerde bir vampirin yaşamı anlatılmıyor.Buradaki bir grup insan,vampir ve iblisin maceraları anlatılıyor ki Angel dizisi konusu ve hikayesi açısından çok güzeldi.Tamam Buffy dandikdi heleki son 2 sezonu bütün hayranlrını bile ya bi de gidin dedirti. Bence bu açıdan bakılmalı diziye.(Ben angel'ı buffy'e 100 kat terci ederim)
İlla vampirler full karizma dolaşcak diye birşey yok unutmayın.
Buffy Angeldan daha iyi bir diziydi. Her şeyden önce öncüydü ve Angelda buffy'nin ardından dayanamadı. Hele ki bir bölümü tam bir rezaletti Angel'ın. Hani şu Buffy'i hep arkadan gösterdikleri ve Spike ile Angel'in Buffy Buffy diye koşturdukları bölüm. Bir türlü ulaşamıyorlardı Buffye ve bırakıyorlardı sonrasında. Son sezonu Angel'ı batıran sezondur derim. Başka bir şey demem... Ha birde Buffy olsaydı Angelda şimdi devam ediyordu derim!

VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Kimin daha iyi bir dizi olduğunu gerek türkiye gerek yabancı forumlarda görebilirsin.O bölüm ise evet kötüydü.Olsun okadarda her bölüm güzel olcak diye birşey yok.Ayrıca nasıl dayanamadı.2 sene gitti dizi ama gel gör ki WB aptalları 6. seoznu çekmedi ve büyük tepki aldıki adını unuttuğum iptal kararrını veren kişi istifa etti.Aynı zamanda Angel dan sonra yaptığı hiç bir dizi okadar tutmadı.Ayrıca çoğu kişi buffy karekterine kıldır.
Post Reply