Değerlendirme: Vizyondaki Filmler

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ocean's Twelve mi? Bence bu filmin devamını bu şekilde getirmekle ilk filme hakaret etmişler. Julia Roberts gerçekten Julia olarak oynuyordu. Ve ben açıkçası hayal kırıklığına uğradım daral geldi bana. İlk film nerdeee bu nerdeeee.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

gerçi ilk filmi de fazla sevmemiştim ama bunu izlerken (vcd de) uyuyakaldım, ilk defa bi filmi ilk defa izlerken uyuyakaldım walla ne yalan söyliyim
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

peki alacakaranlık samurayını seyreden varmı gercekten cok güzel bi filmdi en azından bana gercekci geldi...
Image
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Hmmm vizyondaki bir film degil fakat, yeni sayilir. Bugün 'Finding Neverland' izledim, ve gerçekten çok basarili buldum - tavsiye ederim.

Vizyonda olan filmlerden 'Hayalet Sesler'e gittim. Açikçasi pek begendigimi söyleyemem, etkileyici bir senaryosu yok. Ama bos vakti olanlar gidebilir, ama divx olarak izlemesi daha mantikli olur kanaatindayim. Sinemaya bedava girmiyorsa tabi :)
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Zor Baba diye bir film vardi hatirlarsaniz, onun devami Meet the Fockers, zor baba zor dünür isimli film ilkinden cok cok daha komik kesin izleyin derim ilkini izlememis bile olsaniz yerlere yaticaksiniz :D
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

peki galli poliyi seyreden var mı gelibolu olması gereken bu film savaş olayını ikinci plana nasıl atmış böyle bir savaşta seyretmeyenler seyretmeli derslerini cıkartmalı aklı sıra tarafsız gotunmek için içine sıçmış bie efsanenin herkesin beklediği olaylar işlenmemiş;
Ezinelinin 67 kişilik takımı ile 3ooo kişi öldürerek savunduğu sahiller
276 kioluk topu kaldıran erimiz hiçbirisi yok sadece anzacların ahval verici durumları göz önünde tutulmus yazık bu milletin herseyiyle oynandı diliyle töresiyle kültürüyle simdide tarihiyle dalga geçilmekte bu deiklerimi anlayabilmeniz için filmi seyredin sözde bizim 90 ıncı yıl kutlamalarımıza adanan bu belgesel bi anzak trajedisinden başka bir sey değildir bence
saygılarımla Samwhiil
Image
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet hem tarafsız olmak istemişler, hemde olayı belgelere dayandırmak istemişler.. ayrıca Ezine askerinin üstün başarısınıda değinilmişti sanırım o kısımı dikkatle incelememişsin.. bunun yanında tarih biliminin, olayları "gerçek" olarak kabul edebilmesi için, bunları belgelere dayandırması gerek biliyorsun.. belgeseldede yapılan aynen buydu, olaylar raporlara ve askerlerin yazdığı mektuplara dayandırılmıştı...
Bence oldukça kaliteli bir belgesel olmuş, ama olaylar biraz hızlı atlanmış gibi geldi bana.. süresi biraz daha uzun olmalıydı bence.. bunun yanında insanların (savaşın her iki cephesi içinde) ne zor şartlar altında savaştıkları, neler yaşadıkları gayet net bir biçimde anlatılmıştı.. bence izlenmesi gereken kaliteli bir belgesel...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

peki tercihin neden 10 anzak günlüğünden yana kullanıldığınıda biliyormusun? neden türklerin analarına karılarına yazdıkları mektuplarda kullanılabilir savaş belgesi olarak...
Image
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

SamWhiil wrote:peki galli poliyi seyreden var mı gelibolu olması gereken bu film savaş olayını ikinci plana nasıl atmış böyle bir savaşta seyretmeyenler seyretmeli derslerini cıkartmalı aklı sıra tarafsız gotunmek için içine sıçmış bie efsanenin herkesin beklediği olaylar işlenmemiş;
Ezinelinin 67 kişilik takımı ile 3ooo kişi öldürerek savunduğu sahiller
276 kioluk topu kaldıran erimiz hiçbirisi yok sadece anzacların ahval verici durumları göz önünde tutulmus yazık bu milletin herseyiyle oynandı diliyle töresiyle kültürüyle simdide tarihiyle dalga geçilmekte bu deiklerimi anlayabilmeniz için filmi seyredin sözde bizim 90 ıncı yıl kutlamalarımıza adanan bu belgesel bi anzak trajedisinden başka bir sey değildir bence
saygılarımla Samwhiil
çok haklısın adamlar turklerin nasıl destan yazdığını değil anzakların hikayelerini anlatmıs bu film bence sadece orada mektupları okunan aileleri memnun etmiştir ben şahsen sewmedim ayrıca BENDEN UYARI!!!!! POPCORN YADA YİYECEK İÃ?ECEK ALACAKSANIZ SAKIN 2. YARI ALMAYIN KUSARSINIZ :)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

O çağlarda Türklerde okuma yazma yüzdesinin ne kadar düşük olduğunu biliyorsun, kısacası fazla mektup yazılmamış, zaten mektup yazılıyor olsaydı, Türkler kuryelerine söz değil, mektup taşıtırlardı.. bunun yanında Türk Subaylarının Mektuplarınada yer verilmişti biliyorsun, zaten belgeseldeki ana karakterlerden bir tanesi bir Türk subayıydı..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Helldren
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helldren »

Yok ben tyüzüklerin efendisi ni küçümsemedim bence senaryoda oynama yapılması iyi olmuş...Ã?ünkü kitabı okuduğumuz halde pek çok yerde şaşırdık...
Last DragonHunter Of Dragon Hill...Helldren DragonHunter...
Image
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

son samurayı izleyen var mı ben çok etkilenmiştim 8)
son savaş sahnesi falan çok hoşuma gitmişti silahlı askerler karşı samuraylar süperdi ya
Tom amcayı bi orda bi de colletral de beğenmiştim :-P
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Post Reply