Değerlendirme: Vizyondaki Filmler
Ocean's Twelve mi? Bence bu filmin devamını bu şekilde getirmekle ilk filme hakaret etmişler. Julia Roberts gerçekten Julia olarak oynuyordu. Ve ben açıkçası hayal kırıklığına uğradım daral geldi bana. İlk film nerdeee bu nerdeeee.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Hmmm vizyondaki bir film degil fakat, yeni sayilir. Bugün 'Finding Neverland' izledim, ve gerçekten çok basarili buldum - tavsiye ederim.
Vizyonda olan filmlerden 'Hayalet Sesler'e gittim. Açikçasi pek begendigimi söyleyemem, etkileyici bir senaryosu yok. Ama bos vakti olanlar gidebilir, ama divx olarak izlemesi daha mantikli olur kanaatindayim. Sinemaya bedava girmiyorsa tabi
Vizyonda olan filmlerden 'Hayalet Sesler'e gittim. Açikçasi pek begendigimi söyleyemem, etkileyici bir senaryosu yok. Ama bos vakti olanlar gidebilir, ama divx olarak izlemesi daha mantikli olur kanaatindayim. Sinemaya bedava girmiyorsa tabi
peki galli poliyi seyreden var mı gelibolu olması gereken bu film savaş olayını ikinci plana nasıl atmış böyle bir savaşta seyretmeyenler seyretmeli derslerini cıkartmalı aklı sıra tarafsız gotunmek için içine sıçmış bie efsanenin herkesin beklediği olaylar işlenmemiş;
Ezinelinin 67 kişilik takımı ile 3ooo kişi öldürerek savunduğu sahiller
276 kioluk topu kaldıran erimiz hiçbirisi yok sadece anzacların ahval verici durumları göz önünde tutulmus yazık bu milletin herseyiyle oynandı diliyle töresiyle kültürüyle simdide tarihiyle dalga geçilmekte bu deiklerimi anlayabilmeniz için filmi seyredin sözde bizim 90 ıncı yıl kutlamalarımıza adanan bu belgesel bi anzak trajedisinden başka bir sey değildir bence
saygılarımla Samwhiil
276 kioluk topu kaldıran erimiz hiçbirisi yok sadece anzacların ahval verici durumları göz önünde tutulmus yazık bu milletin herseyiyle oynandı diliyle töresiyle kültürüyle simdide tarihiyle dalga geçilmekte bu deiklerimi anlayabilmeniz için filmi seyredin sözde bizim 90 ıncı yıl kutlamalarımıza adanan bu belgesel bi anzak trajedisinden başka bir sey değildir bence
saygılarımla Samwhiil
Evet hem tarafsız olmak istemişler, hemde olayı belgelere dayandırmak istemişler.. ayrıca Ezine askerinin üstün başarısınıda değinilmişti sanırım o kısımı dikkatle incelememişsin.. bunun yanında tarih biliminin, olayları "gerçek" olarak kabul edebilmesi için, bunları belgelere dayandırması gerek biliyorsun.. belgeseldede yapılan aynen buydu, olaylar raporlara ve askerlerin yazdığı mektuplara dayandırılmıştı...
Bence oldukça kaliteli bir belgesel olmuş, ama olaylar biraz hızlı atlanmış gibi geldi bana.. süresi biraz daha uzun olmalıydı bence.. bunun yanında insanların (savaşın her iki cephesi içinde) ne zor şartlar altında savaştıkları, neler yaşadıkları gayet net bir biçimde anlatılmıştı.. bence izlenmesi gereken kaliteli bir belgesel...
Bence oldukça kaliteli bir belgesel olmuş, ama olaylar biraz hızlı atlanmış gibi geldi bana.. süresi biraz daha uzun olmalıydı bence.. bunun yanında insanların (savaşın her iki cephesi içinde) ne zor şartlar altında savaştıkları, neler yaşadıkları gayet net bir biçimde anlatılmıştı.. bence izlenmesi gereken kaliteli bir belgesel...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

çok haklısın adamlar turklerin nasıl destan yazdığını değil anzakların hikayelerini anlatmıs bu film bence sadece orada mektupları okunan aileleri memnun etmiştir ben şahsen sewmedim ayrıca BENDEN UYARI!!!!! POPCORN YADA YİYECEK İÃ?ECEK ALACAKSANIZ SAKIN 2. YARI ALMAYIN KUSARSINIZSamWhiil wrote:peki galli poliyi seyreden var mı gelibolu olması gereken bu film savaş olayını ikinci plana nasıl atmış böyle bir savaşta seyretmeyenler seyretmeli derslerini cıkartmalı aklı sıra tarafsız gotunmek için içine sıçmış bie efsanenin herkesin beklediği olaylar işlenmemiş;
saygılarımla Samwhiil
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
O çağlarda Türklerde okuma yazma yüzdesinin ne kadar düşük olduğunu biliyorsun, kısacası fazla mektup yazılmamış, zaten mektup yazılıyor olsaydı, Türkler kuryelerine söz değil, mektup taşıtırlardı.. bunun yanında Türk Subaylarının Mektuplarınada yer verilmişti biliyorsun, zaten belgeseldeki ana karakterlerden bir tanesi bir Türk subayıydı..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...