Tanrımın ışığını arıyorum.

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Eldarin

Post by Eldarin »

sana tanrıların ışığını sunamıyorum Eniualis ,diyar henüz o kadar sabırlı değil iyiliğin hükmünü sağlamak adına.

Sana Ölümlülerin ışığını sunuyorum Eniualis.Sonuna kadar dalgalanmasını isteyeceğin bir bayrak.Belki bir gün ışığın tanrısı diyarımıza uğrar.ve belki o gün Eldarin de sadakatini sunmak için onun mabedini ziyaret eder...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

*HARCOEL'e ithafen
Görülen o ki gerçeği görmek konusunda çektiğiniz sıkıntının nedeni tanrınızın gözünüzü kör eden adalet adı altındaki yaptıkları.Eğer siz ve dostlarınız aç gözlü olmasaydı ve o dilek haklarını azıcık zekaları ile kullanmasalardı bir ifrit tarafından çarpıtılmazdı.Soruyorum size eğer o üç dilek hakkını kullanmasaydınız ne olurdu?
İfrit sizi öldürür müydü?Ki eğer yapsaydı bile eminim sizin için şu durumdan daha onurlu bir davranış olurdu.Siz ve düsturunuzdan beklediğim neden olduğunuz bu yıkımı başkasının üzerine atmamanızdı ama gördüklerim çok farklı.
Kaosun gerçekleri çarpıttığını söylüyorsunuz.Hayır şövelye Kaos bizzat gerçekleri göz önüne seriyor.İşte bakın olayları çarpıtıp neden olduğunuz yıkımı üstümüze atmaya çalışan sizsiniz ve eminim ki buna neden olarak da sürekli ağzınızdan düşürmediğiniz adalet ve iyilik anlayışını öne süreceksiniz.Ama kişileri evlerinden etmek değil benim karşısında olduğum adalet anlayışı ve bu durumda da sizin savunduğunuz adalet değil.Kimbilir belki aynı taraftayızdır tıpku tanrınızında güçlü olduğu zamanlardaki gibi...

NOT:Bu sözler Changes tarafından değil Dharmon BRENNE tarafından sarfedilmiştir,lütfen bana kızmayın. :wink:
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Pardon..Bu arada o isim Horcoel ''a'' değil ''o''

Biz ve dostlarımız aç gözlü olsaydık herhalde kaosun adamı olurduk bence ben sana söyleyim..Sizi zaten çarpıtmışlar çarpıtacakları kadar..Kaosun peygamberi olmuşsunuz..Tanrımızın gözünü kör eden adalet altında yaptıkları..Sıradanlığı aşın kaosun peygamberi..Hollywood filmindeki kötü adamlarla aranızda bir fark olsun..Yani ne diyim biraz yaratıcılık..Aç gözlü kısmı komik geldi pardon ama dayanamadım :lol: Dilek hakkını size verseydik de siz kurtarsaydınız insanları..Aa siz chaostunuz dimi pardon.. :-P..''İfrit bana diyardaki en güçlü silahı getir''tarzı birşeyler derdiniz herhalde..Yada güçle ilgili birşeyler..

Kusura bakmayın peygamber..Bir yeminer inananı gelip de açgözlülükten onursuzluktan bahsetse hadi neyse diyebilirim çünkü inananlarının çoğu ''Lawfull Evil''..Ama sizin rplerinizde güç için hangi tanıdıklarınızı kurban ettiğiniz yada kimi arkadan vurdugunuz kısmı ön planda kalınca gerçekten komik geliyor..

Kaos gerçekleri çarpıtmıyormu peygamber..Kaos boyutunda kaosunuzun gerçekleri göz önüne süren müthiş gücü ile yaratılmış yiyeceklerden yiyin ozaman..O müthiş lezzetli şeyleri..Yada kaosunuzun gücü ile birşey yaratıp gerçek boyuta gelin..Kaosunuzun gerçekleri göz önüne süren müthiş gücünü hepberaber görmüş oluruz..

Onur kavramını çoğunluk işine geldigi gibi yorumlamıştır zaten..O konuya değinmeye bile gerek yok..

Bu arada yazılar tehtid yada vs vs için değildir bu yazdıklarım..Kaos un ne kadar saçma sapan birşey oldugunu göstermek içindir..Güç istemeyene saçma gelir..Güç isteyene mazeret verir..Zaten göstermeme gerek yok herkez neyin ne oldugunu görebiliyordur eminim..

Bu konudada daha fazla tartışmak istemiyorum ben önümdeki rp ye bakıcagım..Tanrımın ışığı Tarzı bir başlık dikkatimi çekmişti ama buradada buldugum Oren vs Raist muhabbeti olunca kafam atmıştı..Daha fazla uzatarak yapılmasını istemedigim bir muhabbeti kendim yapıcak olmam beni üzer..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Tanrılar inananlarından sadece kendileri uğraşmaya değer bulmadıkları işleri beklerler.Karşılığında daha zor görevleri de yapmaları için onlara güç verirler.Hem onların inançları ile beslenir hem onları beslerler.Ama her şeyden önce tanrılar güçlüdür ölümlü birisinin zihninin alamayacağı ölçüde güçlü.Birisinin tanrıları tanımaması ancak bilgisizliğinden kaynaklanır,her tanrıyı bildiği halde onlara saygı göstermemesi ise cahilliğinden.Ã?ünkü yapacağı saygısızlığın boyutları hayatının uzunluğu ile ters orantılı olacaktır.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

slach wrote:Bende ışığı arıyorum eski bir ölüm ve savaş rahibiyim. Ölüm ve Savaşı destekleyen bir tanrı ( Oren ) bana göre iyi olamaz. Bu benim kendi görüşüm. Beim gibi düşünene birsürü arkadaş olduğuna eminim.

Diyarada denge dengenin olmadığı göz önünde. Saf kötü olanlar var ama saf iyi olan kimse yok. Yani saf ışık yok.

Benim yeni karakterim diyarda iyi bir tanrı olmadığından tanrı tanımaz. İyiliğinden dolayı biraz Oren yanlısı ama diğer tanrıları kesinlikle tanımıyor.

Kısacası diyarda Lawful Good tanrı istiyoruz . :D
Ayıp ayıp biz varız ya, Cervantes var, daha iyisini bulana samsonite bond çantası hediye ediyorum :P

Önemli olan iyi olmak istemen, sonra bi tanrıya ihtiyacın yok iyi olmak için. Sizin içinizde yok, kötüsünüz hepiniz :P :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Eldarin wrote: Ben hiç öyle düşünmüyorum halbuki.Bana göre tanrılar bu diyarda sadece kullanılıyor.yeri ve zamanı geldiğinde onlar da defedilecek başlardan.belki de kendi inananları tarafından :wink:

bu doğru bir warsayım sayılabilir bakınısss dragonfire

zira bana göre -ki tamamen şahsi bir görüş olup yargı ifade etmez- dragonfire inananlarına yeterli ilgiyi göstermediği yeterli özen we gücü sunmadığı ayrıca da sitedeki olaylarla ilgili yaşanan sorunlarda da kendi tarafını dolayısıyla kendi gücünü hiç de desteklememiş olup kendi sonunu hazırlamış olabileceğine inanıyorum. ama tabii ki bu bir yargı belirtmiyor

saygılarımla
çok zaman geçti çok şey değişti...
ulubey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulubey »

Yeniydim demek doğru olur ama kendimi buldum kaosu buldum
LONG LİVE KAOS :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
We were young..
Post Reply