Görülen o ki gerçeği görmek konusunda çektiğiniz sıkıntının nedeni tanrınızın gözünüzü kör eden adalet adı altındaki yaptıkları.Eğer siz ve dostlarınız aç gözlü olmasaydı ve o dilek haklarını azıcık zekaları ile kullanmasalardı bir ifrit tarafından çarpıtılmazdı.Soruyorum size eğer o üç dilek hakkını kullanmasaydınız ne olurdu?
İfrit sizi öldürür müydü?Ki eğer yapsaydı bile eminim sizin için şu durumdan daha onurlu bir davranış olurdu.Siz ve düsturunuzdan beklediğim neden olduğunuz bu yıkımı başkasının üzerine atmamanızdı ama gördüklerim çok farklı.
Kaosun gerçekleri çarpıttığını söylüyorsunuz.Hayır şövelye Kaos bizzat gerçekleri göz önüne seriyor.İşte bakın olayları çarpıtıp neden olduğunuz yıkımı üstümüze atmaya çalışan sizsiniz ve eminim ki buna neden olarak da sürekli ağzınızdan düşürmediğiniz adalet ve iyilik anlayışını öne süreceksiniz.Ama kişileri evlerinden etmek değil benim karşısında olduğum adalet anlayışı ve bu durumda da sizin savunduğunuz adalet değil.Kimbilir belki aynı taraftayızdır tıpku tanrınızında güçlü olduğu zamanlardaki gibi...
NOT:Bu sözler Changes tarafından değil Dharmon BRENNE tarafından sarfedilmiştir,lütfen bana kızmayın.